Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

Motorola Z3 Play

Tag Media avg 24

Motorola Z3 Play predstavlja flagship model  kompanije motorola I pozicionirana je nešto iznad I po specifikacijama I karakteristikama I po mogućnostima u odnosu na G seriju koju smo nedavno predstavili.

 

Od ostalih moto modova tu je I JBL-ov veoma dobar zvučnik, koji će odlično poslužiti ukoliko želite da odgledate neki film, ili slušate muziku.  Takođe, tu je I dodatak za kameru, koji ima integrisan desetostruki zum.  Kada smo već kod kamere, moramo da istaknemo da poseduje stabilizaciju slike, koja dobro radi svoj posao. Uz telefon idu I maske za poleđinu telefona, kako bi  se zaštitili pinovi, u slučaju da ne nosite neki  od modova.

Ono što nam se posebno dopalo su mala težina od svega 156 grama u kombinaciji sa velikim 6-o inčnim ekranom I modernim dizajnom. Navikli smo da su veliki telefoni I teški, a to sa Moto Z3 Play modelom nije slučaj.  Naravno onog momemnta kada mu stavite pomoćnu bateriju, težina se povećava.

AMOLED ekran je Full HD plus rezolucije od 2160×1080 piksela, dok je reprodukcija boja je na zavidnom nivou.  Telefon pogoni Android  8.1 I radi bez ikakvih zastoja.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *