Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

IFA2018 Tech

Najbolji Telefon za Ograničeni Budžet | WIKO View 2 Plus & View 2 Go & Harry 2 | IFA 2018

Tag Media sep 02

Modeli Go i Plus imaju nešto drugačiji oblik displeja, u odnosu na prethodnika, model View2. Takođe, načinjene su i pojedine dizajnerske izmene, pa se tako oba uređaja presijavaju i reflektuju spoljašnju svetlost.

Pod karoserijama smešteni su Qualcom Octa Core procesori, s podrškom od 3 na View2 Go i 4GB RAM memorije na View2 Plus telefonu. Oba uređaja napaja jaka baterija od 4,000mAh, što u prevodu pruža tridesetak sati najnaprednijeg načina korišćenja, bez potrebe za punjenjem. Što se tiče Harry2 telefona – on je nešto drugačiji. Stranice ekrana su odnosa 18:9, glatkih krajeva i uskih rubova i krajnje je jednostavan za korišćenje jednom rukom. Oštri snimci odražavaju detalje trenutka na pozadinskoj kameri od13MP zadnjoj kameri, dokje hHvatanje svetla poboljšano u tamnom okruženju i to pomoću širokog f/2.0 otvaranja blende. Rad mu je zasnovan na Android Oreo operativnom sistemu koji je pozitivno ocenjen kod svih korisnika.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *