Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

Tehnologija uz koju umetnička vizija postaje realnost l EPSON na Grafimi

Tag Media okt 02

Ove godine po prvi put kompanija Epson je domaćin međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije – Grafima, koji slavi svoje jubilarno četrdeseto izdanje i održava se od 26. do 29. septembra na Beogradskom sajmu. Tim povodom, u saradnji sa vizuelnom umetnicom Jelenom Blečić, Epson je pripremio izlaganje koje na najbolji način pokazuje upravo primenjivi, stvaralački aspekt ove industrije.

Jelena Blečić aktivno stvara već gotovo pune dve decenije. Za sobom ima skoro 20 samostalnih izložbi i veliki broj realizovanih kampanja i projekta. Njen rad karakterišu iskrenost i radost, a radovi govore o vremenu nove emancipacije, kao vidu stvaralačke reakcije na standardizaciju života i hiperprodukciju, ali dotiču i sve ostale teme koje nosi svakodnevica. Jelena kroz svoje stvaralaštvo nastoji da ukaže na integritet individue, poštovanje sreće kao izvora svih prirodnih stimulansa, kao i na to koliko je radost ozbiljna tema.

Posetioci događaja u hali 4 Beogradskog sajma, ove godine imaju priliku da vide raznovrsne komade nameštaja, garderobe, aksesoare i svakodnevne predmete, koje je Jelena izradila uz pomoć Epsonovih uređaja.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *