Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

MasterCard demonstrirao koncept „pametnog grada“ u Pragu | Tagmedia.tv

Tag Media okt 30

U koncept pametnih gradova ulaže se sve više sredstava. Rezultati su itekako pozitivni i odnose se prvenstveno na kvalitet života građana tih istih gradova širom sveta. kako uveliko živimo u digitalnom dobu koje sa sobom donosi i ubrzani način življenja – moderne tehnologije sa sobom donose brojne benefite.

Svakako, jedna od nezaobilaznih oblasti unutar pametnih gradova je i onlajn način plaćanja. Upravo u ovom segmentu – kompanija Master card predstavlja jednog od globalnih lidera u šta smo imali prilike da se uverimo proteklih dana prilikom obilaska prestonice Češke Republike.

Zahvaljujući Master Card karticama koje postaju sve zastupljenije u tamošnjem potrošačkom društvu i mobilnim platformama na kojima se onlajn način plaćanja bazira – mnogi danas Prag smatraju najpametnijim gradom Evrope.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *