Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno

Tesla bela tehnika

Tag Media nov 30

Kompanija Comtrade predstavila je novitet u portfoliu uređaja Tesla – belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend: “Tehnologija svima”. Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevnica za većinu. Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, Comtrade lansira belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku.

Na promociji Tesla bele tehnike gostima su se obratili Nebojša Uskoković, generalni direktor Comtrade Distribucije, a posebnu pažnju privukao je proslavljeni košarkaški as, selektor reprezentacije Srbije i ambasador brenda Tesla – Aleksandar Saša Đorđević.

Predstavljene su i Sudomašine koje dolaze u različitim dimenzijama kako bi se uklopile u svaki koncept i prostor, a tu su i ugradne ploče i rerne koje štede prostor i olakšavaju pripremu jela. Mikrotalasne rerne su Izrađene su uz pomoć tehnologije koja dolazi od lidera na svetskom tržištu ovih prizvoda, što je svakako garancija kvaliteta.

Tesla bela tehnika obećava da će rezervni delovi biti dostupni i dugo nakon isteka garancije, pa potrošači mogu mirno da spavaju i duže od 5 godina.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *