Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno TagMedia

Prvi utisci – Samsung Galaxy S10

Tag Media feb 21

Obeležavajući deceniju od izlaska na tržište prvog Galaxy S uređaja, Samsung je predstavio novu liniju premium pametnih telefona – galaxy S 10, kao i niz pratećih, veoma interesantnih uređaja.

Najnovije flegšip telefone sa oznakama E, + i 5G karakterišu super AMOLED ekran, ultrazvučni skener otiska prsta, napredna inteligencija, 5G način povezivanja, mogućnost bežičnog punjenja, i naravno – najnovija tehnologija primenjena na kamerama.

Tako, premijerno u S seriji, Galaxy S10 nudi ultraširoki objektiv sa vidnim poljem od 123 stepena, pogodan za fotografije pejzaža, velike panorame i fotografije više ljudi na jednoj slici.

Stabilizovano snimanje moguće je uz Super Steady tehnologiju digitalne stabilizacije, bez obzira na situacije. Posebno se ističu kamere prisutne kod Galaxy S 5G modela, gde je zadnja četvorostruka sačinjena od telefoto i širokougaone od 12mp i 3D dubinske i ultraširoke kamere od 16mp. Na sve to pridodati su optički i digitalni zum. Takođe, kod ovog modela – prednja selfi kamera je Dual od 10mp i elegantno je umetnuta u amoled ekran.

Pored uređaja iz S serije – pažnju svetske javnosti zaokupirao je i dugo očekivani Samsung Galaxy Fold, novi uređaj na preklop kojim se uvodi potpuno nova kategorija. Ovaj uređaj dolazi sa prvim 7,3-inčnim Infinity Flex ekranom na svetu, koji se savija u kompaktan uređaj sa prikazom na prednjem ekranu. Galaxy Fold je projektovan imajući u vidu korisnike pametnih telefona koji traže veće i bolje formate. Na njemu je moguće je otvoriti do tri aktivne aplikacije istovremeno.

Uređaji će se na našem tržištu pojaviti tokom marta meseca, i u nekom od narednih priloga obavićemo detaljnija testiranja.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *