Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

Predstavljeni Samsung Galaxy S10 telefoni

Tag Media mar 01

U Beogradu su u Art Bitef Caffeu, predstavljena tri premijum modela iz najnovije S10 serije telefona, sa prvim dinamičnim AMOLED ekranom, kamerom sledeće generacije i još boljim performansama od predhodnika.

Ekran kod sva tri modela podesuje HDR10+ sertifikat, koji pruža živopisno jarke boje i veliki kontrastni odnos za još dublje crne nijanse i još svetlije bele nijanse. U ekranu se nalazi prvi ultrazvučni skener otiska prsta koji čita 3D konture palca – a ne 2D sliku njegove površine.
Prvi put u S seriji, kamera stiže sa ultraširokim objektivom, što pruža mogućnost slikanja scene u vidnom polju od 123 stepena, što je dobro za slikanje panorama. Tu su još telefoto kamera sa opcijom zumiranja, kao i širokougaona kamera za svakodnevne trenutke. Galaxy S10+ ima tri zadnje i dve prednje kamere, Galaxy S10 tri zadnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e stiže sa dve zadnje i jednom prednjom kamerom.
Prednja i zadnja kamera mogu da snimaju u UHD kvalitetu, a zadnja kamera nudi snimanje u HDR10+ kvalitetu.
Galaxy S10 je izrađen sa vrhunskim hardverom i softverom zasnovanim na mašinskom učenju. Od sasvim novih mogućnosti deljenja energije do poboljšanih performansi veštačke inteligencije i inteligentnog Wi-Fija, Galaxy S10 je najinteligentniji Samsung uređaj do sada.
Tu su još otpornost na vodu i prašinu u skladu sa standardom IP68, servisi Samsung Health i Samsung DeX. Još jedna karakteristika S10 telefona je da poseduje vrhunski bezbednosni sistem za čuvanje privatnih podataka.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *