Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno

Prvi digitalni vodič za bezbednost dece na internetu

Tag Media mar 12

U Beogradu je  predstavljen prvi digitalni vodič za bezbednost u Srbiji pod nazivom „Deca i internet – pametno od početka“. Vodič je nastao u okviru projekta „Bezbedan internet za celu porodicu“ koji su pokrenuli UNICEF i Telenor, a sprovode Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Užički centar za prava deteta. Vodič je namenjen roditeljima/starateljima, vaspitačima i učiteljima dece uzrasta četiri do osam godina, deci i svima koji učestvuju u obrazovanju i vaspitanju dece sa ciljem da se informišu o načinima na koje mogu da doprinesu bezbednom i konstruktivnom korišćenju digitalnih uređaja i interneta  kod dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

Kroz tri sekcije pod nazivima Teme, Kviz i Resursi, u sklopu kojih se nalaze rečnik za digitalno doba, brošura za roditelje i četiri crtana filma za decu, vodič objašnjava i pomaže kako pametno i bezbedno koristiti digitalne tehnologije.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *