Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno

Supernova – galaksija integrisanih usluga

Tag Media apr 02

Promovisan novi brend na kablovskom nebu Srbije. Novi korisnici Supernova paketa prvih 6 meseci mogu da uživaju u sadržajima i uslugama po ceni od 1 dinar mesečno.

Gala događajem na vrhu kule „Ušće“ na Novom Beogradu, lansiran je novi brend na kablovskom nebu Srbije – Supernova. Pod novim brendom korisnicima se pružaju usluge distribucije televizijskog sadržaja, interneta i fiksne telefonije.   Supernova je brend nastao akvizicijom kablovskih operatora Kopernikus Technology, Radijus vektor i AVcom i od aprila predstavlja novu zvezdu u sazvežđu Telekom Srbija grupe.

Za sve nove korisnike Supernova je pripremila promocije koje će izbor kablovskog operatora učiniti lakšim nego ikada ranije.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *