Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

HTC 5G Hub

Tag Media jul 15

Kompanija HTC predstavila je HTC 5G Hub, 5G mobilan i pametan Hub, koji upravlja velikim brzinama prenosa podataka putem mobilnih mreža. Dizajniran za jednostavnu upotrebu u kućnom i kancelarijskom okruženju, kao i u pokretu, ovaj uređaj omogućuje striming 4K videa, igranje igara sa brzim odzivom i 5G mobilni hotspot za do 20 korisnika. Ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije i dijagonalom od pet inča obezbeđuje jednostavnost korišćenja i laku navigaciju kroz sistem, kao i preglednost informacija, a dugotrajna autonomija omogućuje da se tokom putovanja koriste 5G brzine, koje su znatno brže od onih na 4G LTE mrežama. Ovaj proizvod u prvom planu ima i tehnologiju za virtuelnu stvarnost u cloudu. Korisnici će u budućnosti moći da strimuju VR sadržaje iz clouda u VIVE Focus uređaj putem HTC 5G Hub-a – bez upotrebe PC računara ili nepotrebnih kablova – kako bi uživali u mobilnom VR-u visokog kvaliteta u realnom vremenu.

Kao kućni medijski centar, HTC 5G Hub koristi 5G brzine nove mrežne generacije za strimovanje 4K

videa kako bi isporučio oštar i jasan prikaz. On može i da zameni Wi-Fi ruter i ukloni neželjenekablove jednostavnim “plug-and-play“ podešavanjem. Sa ugrađenim gigabitnim Ethernet portom, uređaj obezbeđuje brz i jednostavan pristup mrežama.  HTC već sada ima platformu sa koje ove ili slične aplikacije (edukativne, poslovne, medicinske, turističke…) mogu biti prenošene na udaljenu lokaciju i zove se Viveport. Predstavlja alternativu Steam platformi i može sa njim da koegzistira.

Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Prethodni video
Sledeći video

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *