Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

Honor 20

Tag Media sep 02

Honor je nedavno na tržište izbacio telefon koji po pitanju brzine uopšte ne zaostaje za najbržim i najjačim smartphon telefonima na tržištu. Pozicioniranje Honora 20 izvršeno je na sledeći način: dostupno je sve najbolje od vodećih modela po pristupačnoj ceni: procesor, kamere, memorija i nove tehnologije. No krenimo redom.
Telefon je modernog dizajna, elegantan, a kućište je izrađeno od kombinacije stakla i aluminijuma. Krasi ga veliki IPS ekran dimenzija 6,26 inča, rezolucije 2340×1080 piksela i dolazi sa fabrički postavljenom zaštitom preko ekana. Ekran prikazuje čiste boje, visoku zasićenost, osvetljenost i kontrast. U kutiji se dobija i silikonska zaštitna maska. Bočni okviri su izrađeni od metala, obojeni u boju kućišta. Zanimljivo je da se fingerprint senzor nalazi na tasteru sa desne strane koje služi za uključivanje i isključivanje telefona. Preinstalirani operativni sistem je android 9.0 Pie, a korisnički interfejs je Magic 2.0. Ovaj model Poseduje 6GB RAM memorije, i 128GB za sklladištenje podataka, što je sasvim dovoljno za većinu korisnika. Za zadnje strane nalaze se kamere od 48, 16 i dve od 2 megapiksela, dok je sa prednje strane kamera od 32 MP, što je ukupno 5 kamera. Selfie kameru katakteriše i mnoštvo modova a možete se zabavljati i sa AR lensom uz razne stikere. Telefon može da snima u 4K rezoluciji sa 30 frejmova u sekundi, a poseduje i stabilizaciju slike. Tu je i neizostavni slow motion mod za usporene snimke. Glavna kamera od 48MP poseduje takozvani AI Vision, koji će pomoći da se napravi izbalansirana fotografija, jer ima mogućnost prepoznavanja scena .Baterija je od 3750 miliamper časova, dok uz telefon ide USB C brzi punjač, koji može za 25 minuta napuniti telefon do 50%. Pogoni ga veoma brzi HiSilicon Kirin 980 sa osam jezgara. Vreme rada Honor 20 telefona sa jednim punjenjem je impresivno, a postiže se ne samo procesorom Kirin 980 koji je urađen u 7 nanometarskoj tehnologiji, već i softverskim paketom koji gasi gotovo sve procese u pozadini telefona koji se ne koriste izvesno vreme.
Sa donje strane nalaze se mikrofon, USB Type-C i zvučnik spikerfona. Sa desne strane nalazi se taster za uključivanje i taster za kontrolu jačine zvuka, a levo, slot za SIM karticu. Karakteristično je da telefon ne poseduje 3,5mm džek za slušalice.
Ukoliko tražite elegantant telefon pristupačne cene, a vrhunskih performansi, Honor 20 se nameće kao jedno od retkih rešenja. Pametni telefon u bilo kojoj aplikaciji radi bez problema. Za ljubitelje igara posebno je interesantan originalni Fortnite skin koji ekskluzivno dobijaju samo korisnici Honor 20 modela. I sa ostalim igrama je sve veoma dobro: nijedna od testiranih nije dovela do bilo kakvog zastoja. Ako tražite uređaj i za igranje igara, onda je ovaj telefon sjajan izbor.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Prethodni video
Sledeći video

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *