Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Kultura Tech

Još jedan film reditelja Srđana Karanovića restauriran u okviru projekta Vip Kinoteka

Tag Media dec 06

Digitalno restaurirana verzija filma „Nešto između“ reditelja Srđana Karanovića premijerno je prikazana u sali Makavejev u Jugoslovenskoj kinoteci, u okviru projekta „Vip Kinoteka“.

Kultno ostvarenje iz 1982. godine, koje je kroz ljubavnu dramu oslikalo period novog, urbanog životnog stila u Beogradu, između Istoka i Zapada, ponovo je prikazano pred beogradskom publikom na premijeri, kojoj su prisustvovale brojne zvanice. Među njima su bili i reditelj Karanović, scenograf Miljen Kreka Kljaković, kompozitor Zoran Simjanović, kao i članovi glumačke ekipe Gorica Popović i Petar Ilić Ćirilo. Beogradska publika će imati priliku da ga pogleda u najboljem kvalitetu slike i tona na besplatnim projekcijama 14. decembra 2019. godine u dva termina. Film „Nešto između“ osvojio je brojna priznanja, među kojima su čak četiri na Filmskom festivalu u Puli za najbolji scenario, kameru, mušku ulogu i kostim. Na Međunarodnom festivalu u Kanu, ovaj film je osvojio i Nagradu publike, uz nagrade žirija na festivalima u Bastiji i Valensiji.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *