Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

TagMedia Tech

Motorola One Macro – fotografije iz neposredne blizine

Tag Media dec 27

Motorola je tokom 2019. godine na globalno tržište izbacila pregršt uređaja, mahom iz G, Z i One serije pametnih telefona, a pri samom vrhu njihovih najbolje ocenjenih za proteklih godinu dana nalazi se Motorola One macro.

Kao što samo ime govori – reč je o telefonu koji je opremljen moćnom pozadinskom kamerom koja je namenjena, između ostalog, i za makro fotografije. U prevodu, najsitnije moguće predmete možete snimati ili fotografisati iz neposredne blizine.

Kod apsolutno svih kamera telefona prisutnih na tržištu – prilikom preteranog zumiranja ili približavanja željenom objektu – senzori imaju problem da pronađu željeni i odgovarajući fokus. Kod motorole One Macro – to nije slučaj, u šta smo i sami imali prilike da se uverimo.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *