Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

TagMedia Tech

Honor u Barseloni predstavio najnovije uređaje

Tag Media feb 28

Na čelu kolone koju čine najnoviji HONOR uređaji, nalaze se HONOR 9X Pro i HONOR View 30 Pro, telefoni koji su opremljeni Kirin procesorima novije generacije, trostrukim kamerama, App galerijama, kao i sistemima za tečno hlađenje što podrazumeva znatno manje zagrevanje uređaja prilikom intenzivnijeg korišćenja.

Magic Watch 2 je personalizovan Easy Fit kaišem, a ekran ovog pametnog sata je znatno unapređen u smislu preglednosti sadržaja i uvida u podatke koje emituju aplikacije namenjene za svakodnevne fizičke aktivnosti.

HONOR Magic Ear Buds su bežične slušalice koje su opremljene hibridnom tehnologijom za eliminisanje spoljašnjeg zvuka, kao i trostrukim mikrofonom koji obavljanje telefonskih poziva i razmenu multimedijalnog sadržaja podižu na viši nivo.

I na kraju, predstavljeni su i HONOR Magic Book laptopovi pod rednim brojevima 14 i 15, koji su tanki i lagani modeli, jakih baterija, tankih ivica koje okružuju FullView ekrane, unapređenih grafika i načina povezivanja sa drugim kompatibilnim uređajima. Kako bi demonstrirali snagu baterije modela 14 – u HONOR-u su kreirali sistem za punjenje velikog električnog motora. Tokom svega 60 minuta punjenja, ukupno pet uređaja prebacilo je dovoljnu količinu energije za prelazak distance od oko 5km.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *