Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Odabrano Tech

Microsoft Teams u školstvu

Tag Media jun 18

Pandemija kovida 19 prouzrokovala je mnoge promene u našem životu, a jedna od najvećih jeste obrazovni sistem i školstvo koje je zbog novonastale situacije moralo da pređe u potpunosti online. Kompanija Microsoft sa svojim paketom Office 365 i softverom Teams dokazala je da učenje na daljinu nije bauk i da u budućnosti možemo uveliko da razmišljamo o prebacivanju nastave u naše kuće. O implementaciji ovog sistema razgovarali smo sa direktorom i pomoćnicom direktora tehničke škole iz Užica.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je svim školama dostavilo potrebne anonimizirane naloge za učenike i naloge za nastavnike za besplatno i trajno korišćenje Offica 365 paketa, čiji je sastavni deo i aplikacija Teams prilagođena za održavanje nastave na daljinu i organizaciju upravljanja školom. Kako bi se nastavnici što bolje pripremili za korišćenje besplatnih alata iz Office 365 paketa, Partner Microsofta je pripremio web sajt  https://www.e-nastava.rs/ sa uputstvima za korišćenje.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Prethodni video
Sledeći video

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *