Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Odabrano Tech

Desperados 3 – Povratak strateškog vesterna

Tag Media jun 22

Sasvim je moguće da niste upoznati sa serijalom igara Desperados, s obzirom na to da je poslednja igra u franšizi izasla iskljucivo za PC pre skoro 14 godina. To, međutim, nije bitno, budući da je Desperados 3 uvod u originalnu igru, pa stoga nije potrebno nikakvo prethodno poznavanje zapleta ili karaktera za novopridošle igrače koji su željni vestern žanra.

Kampanja Desperadosa 3 služi kao izvorna priča za glavnog protagonistu Johna Coopera , koji prolazi kroz još jednu sagu o gorkoj osveti koja proliva svoju prvu krv po stenama Kolorada i ostavlja trag sve do najprljavijih dubina Novog Meksika. To je nasilna tura kroz niz živopisnih i čudesno detaljnih lokacija divljeg zapada. Iako su vesterni sinonim za brzopoteznu pucnjavu i eksplozije, Desperadosov pristup je uvek bio suptilniji i obazriviji. Takozvani stealth gejmplej i šarena banda odmetnika, svaki sa svojim specijalnim sposobnostima vas ohrabruju da misije rešavate šunjanjem i razmišljanjem, a ne direktim napadom. Sve akcije u igri se odigravaju u stvarnom vremenu, ali poput prethodnog izdanja Mimimi Games-a, Shadow Tactics: Blades of Shogun, ima mogućnost pauziranja akcije i iscrtavanja redosleda poteza vašeg odreda pre nego što ih izvršite odjednom, kako bi omogućili složene istovremene radnje. Desperados 3 se na tom konceptu i poboljšava sa nekoliko dodatnih karakteristika, kao što su sposobnost povezivanja poteza, poput ubistva neprijatelja, a zatim nošenja i skrivanja njihovog tela, sve u jednoj akciji.  Kao i iscrtavanje i izvršavanje sinhronizovanog napada iz svih uglova tako da se više neprijatelja ukloni kako bi se jednim napadom očistilo područje bez podizanja alarma.

Desperados 3 je veći, življi ali i malo manje elegantan od Shadow Tactics-a, ali to izgleda pogodno za igru koja se vrti oko pušaka i odmetnika i dostupna je za Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One.

 

Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Prethodni video
Sledeći video

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *