Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno

IKEA i Sonos vam predstavljaju zvuk u novom svetlu

Tag Media jul 29

Zvuk i svetlo su dva elementa sa snažnim uticajem na dobro raspoloženje, i kao takvi značajno doprinose kvalitetu života u domu. Imajući u vidu da su oba elementa jednako važna za kreiranje prijatne atmosfere u svakoj sobi, IKEA je u saradnji sa kompanijom Sonos osmislila novu kolekciju SYMFONISK.
Ove dve kompanije želele su da udruženim snagama ljudima omoguće da zvučne sisteme koriste kao dizajnerske delove enterijera. Zasnovana na zajedničkim strastima i vrednostima dve kompanije, kao i udruženih ekspertiza iz oblasti zvuka i opremanja doma, ova saradnja rezultovala je inovativnim i široko dostupnim načinom uklapanja zvučnih sistema u svaki dom.
SYMFONISK kolekcija predstavlja spoj zvuka visokog kvaliteta i lepog dizajna. Kolekcija se sastoji od dva Wi-Fi zvučnika, kojima se veoma jednostavno može upravljati pomoću Sonos aplikacije za mobilne telefone i daljinskog upravljača. Zvučnici mogu raditi odvojeno, ali i sinhronizovano, tako da se više soba može opremiti zvukom.
SYMFONISK polica sa Wi-Fi zvučnikom kao višenamenski proizvod koji štedi prostor, već je osvojio Red Dot nagradu u kategoriji dizajna proizvoda. Zbog svog jednostavnog dizajna, tekstilnog predneg dela koji se može zameniti i neutralnih boja, veoma se lako uklapa svuda. Možete je postaviti da stoji samostalno, montirati na zid ili pored noćnog stočića.
SYMFONISK stona lampa sa Wi-Fi zvučnikom osmišljena je kao proizvod koji izaziva tradicionalnu high-tech estetiku. Njen dizajn delimično je inspirisan kaminom – kao jedan izvor toplog svetla i zvuka.
Daljinski upravljač vam omogućava da pustite, pauzirate, preskočite ili se vratite na prethodnu pesmu, kao i da pojačate ili smanjite jačinu zvuka, bez korišćenja telefona.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *