Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Odabrano Tech

Moto G9 Power

Tag Media mar 09

Svi jako dobro znamo šta trenutno možemo očekivati od budžetskih Android telefona koji su dostupni na našem tržištu – solidan kvalitet izrade, odgovarajuću vrednost za uloženi novac i dobre performanse. Imali smo prilike da detaljno testiramo novi motorolin pametni telefon moto g9 power I ono što je posebno privuklo našu pažnju bila je vrhunska baterija od 6000 mAh, koja traje do 60 sati nakon jednog punjenja. Ovaj uredjaj poseduje i sistem sa tri kamere od 64 MP sa idejom da uvek imate pravu kameru za pravi trenutak. Bilo da  Želite da snimate oštrije i svetlije slike visoke rezolucije nezavisno od osvetljenja,da pravite profesionalne portrete ili Da snimate neverovatno detaljne fotografije izbliza, sve je to moguće zahvaljujući Senzoru  visoke rezolucije od 64 MP koji pruža neverovatnu jasnoću i precizne boje, dok  tehnologija Quad Pixel obezbedjuje da svaki snimak bude oštar i svetao zahvaljujući 4 puta većoj osetljivosti na svetlo. Namenska Macro Vision kamera  daje mogućnost da se  Približite  na 2,5 cm od objekta koji fotografišete i omogućava da dobijete 2 puta bolju rezoluciju nego pomoću drugih sličnih kamera. Moto g9 poseduje Max Vision HD+ ekran od 6,8 inča koji karakteriše veći odnos strana, i on pruža korisniku realističan prikaz zabavnih i svih drugih sadržaja koje gleda. pokreće ga procesor Qualcomm® Snapdragon™ i RAM od 4 GB koji omogućavaju rad bez kašnjenja. Pored toga, prostor za skladištenje iznosi128 GB interne memorije a Uvek ga je moguće proširiti sa čak 512 GB pomoću microSD kartice. Vodoodbojan dizajn omogućava korišćenje uredjaja tokom treninga kada ga dodirujete sa mokrim rukama a razgovore možete obavljati i dok pada kiša. Zahvaljujući  My UX ovaj telefon je moguće kontrolisat jednostavnim pokretima, prilagoditi podešavanja zabavnih sadržaja i napraviti izgled koji je potpuno prilagodljiv željama korisnika. Dok uz novu funkciju za deljenje prevlačenjem možete da koristite dve aplikacije jednim brzim pokretom, Na primer Gledate video i ćaskajte sa prijateljem u isto vreme. Ćitač otiska prsta je praktično smešten sa zadnje strane telefona i omogućava trenutni pristup bez unošenja pin kodova i lozinki. Sakriven je sa zadnje strane u okviru prepoznatljivog logotipa u vidu krila slepog miša, tako da se skoro i ne primećuje.

Kao i uvek stoji napomena da mi testiramo potpuno novi telefon sa potpuno novom baterijom, ali trajanje baterije je definitivno glavni razlog što je Moto G9 Power na vrhu liste budžetskih Android telefona. Savršen je izbor ako znate da duže vreme nećete moći dopunite telefon.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *