Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno

Viber statistika

Tag Media mar 25

Viber, jedna od vodećih svetskih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, objavila je značajan porast u korišćenju funkcija namenjenih grupnoj upotrebi godinu dana po izbijanju pandemija virusa COVID-19. Globalna kretanja na Viberu otkrivaju da je došlo do porasta od 170% u razmeni poruka u grupama i 30% u pregledu sadržaja zajednica. U Srbiji je ukupno vreme koje korisnici provode na aplikaciji poraslo za 60%, na šta je pozitivno uticao i nastanak dvostruko većeg broja zajednica na Viberovoj platformi u našoj zemlji.

I u ostalim pokazateljima, Viber je u Srbiji zabeležio porast u korišćenju funkcija za grupnu upotrebu, i to:

– 55% više poslatih poruka unutar grupa u odnosu na prethodnu godinu,

– dvostruko više pregleda sadržaja u zajednicama, i

– skoro 30% više grupnih video poziva iz meseca u mesec – jedne od novijih funkcija na platformi.

U uslovima pandemije, brojni brendovi i kompanije su se okrenuli čet bot rešenjima u aplikacijama za razmenu poruka kako bi pružili mogućnost vođenja personalizovane i ažurirane instant komunikacije sa svojim korisnicima i klijentima. Samo u Srbiji je broj novih čet botova porastao 2.2 puta u proteklom periodu.

Pandemija je uticala na načine kako komuniciramo sa članovima naših porodica, prijateljima i saradnicima – te kako pristupamo raznim uslugama i organizujemo svakodnevni život. Kao aplikacija za razmenu poruka u Srbiji, Viberova misija je da ostane besplatan i bezbedan – ali i da stvori ambijent u kome će milioni korisnika moći da predstave lokalni sadržaj i kreiraju platforme u kojima će pružanje raznih usluga i rešavanje problema i pitanja biti udaljeno na samo nekoliko klikova.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *