Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Magazin

Proglašeni pobednici fotografskog konkursa Xiaomi Imagery Awards 2021

Tag Media dec 28

Pobednici konkursa čija je tema bila „srećni trenuci“ proglašeni su 20. decembra. Xiaomi fanovi iz celog sveta poslali su 132.000 prijava za takmičenje, a 11 fotografija od njih je dobilo nagrade.

Beograd, 27.decembar – Zvanični tim Xiaomi Imagery Awards objavio je da je dobitnica glavne nagrade Aung Chan Thar, koja je dobila 5.000 dolara kreativnih sredstava od strane Xiaomi-jevog zvaničnog programa za razvoj fotografije. Proglašeno je i deset dobitnika specijalnih nagrada.
Fotografije dostavljene na konkurs prikazale su ličnu perspektivu učesnika o životu, govoreći jedinstvene priče kroz objektiv Xiaomi telefona.

Naslov rada konačne pobednice Aung Chan Thar je Heroj.
Opis: Većina ljudi koji ostaju dobro raspoloženi tokom epidemije odlučuju da volontiraju. Zbog svakodnevne izloženosti virusu često su odvojeni od porodice.

Citati sudija:

– Matija Pasarini: Zaista lepa emocija i kvalitet.

– Maks Rajv: Prikladna priča s obzirom na sadašnju situaciju sa virusom. Dobar kvalitet.

– Mango Street: Pripovedanje na ovoj slici je upečatljivo.

Komisija za dodelu nagrada Xiaomi Imagery Awards 2021 takođe je objavila 10 dobitnika posebnih nagrada, a to su: @Alan Tov, @Franco Fuertes Ceron, @Hasrullah arifin, @Karina, @Leo Ferreira, @Nicholas Faria, @Noelia Barrios Aiala, @Tatiana, @IeLinTun i @wáng hàn yuán

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *