Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Biz Tech

Jedinstvena ponuda Hiperneta do kraja godine

Tag Media okt 24

Beograd, 24. oktobar 2022. godine – Hipernet, Yettel ponuda kablovske televizije, tokom prethodnog perioda donela  je najbolji sportski, serijski i filmski sadržaj i napredno iskustvo  za korisnike u Srbiji. Kako bi postao dostupniji što većem broju građana, u ponudi koja važi do kraja godine, Hipernet Duo i Trio paketi novim korisnicima dostupni su po ceni od 1 dinar u prvih 12 meseci i po sjajnoj ceni u drugih 12 meseci.

Od kad je lansiran pre godinu dana, Hipernet je postao centar kućne zabave za čitavu porodicu. Uz Eurosport i 14 postojećih Arena kanala, Hipernet korisnici moći će uskoro da gledaju i dva nova Arena sportska kanala, kao i NBA kanal  i TV Premijer ligu. Pored  sportskog sadržaja, korisnicima su dostupne omiljene serije i filmovi na korisničkom interfejsu nove generacije.

„Hipernet optički internet i digitalna televizija su veoma jednostavni za instalaciju i uz naše iskusne tehničare, čitav proces od momenta aktivacije usluge do instalacije, realizuje se u najkraćem mogućem roku. Kada se korisnik odluči da uvede Hipernet u svoj dom ili kancelariju, može biti siguran da će naša podrška doći u tačno dogovoreno vreme, poneti potrebna dokumenta i na najefikasniji način instalirati optiku kako bi korisnik uživao u brzom internetu i bogatom sadržaju Hiperneta”, izjavio je Slobodan Papak, menadžer segmenta za fiksne usluge Yettela.

Hipernet platforma dizajnirana je tako da korisnicima omogući da na intuitivan i jednostavan način dođu do sadržaja koji ih zanima. Sav sportski sadržaj nalazi se na jednom mestu, organizovan po sportovima, takmičenjima i ligama. Korisnički interfejs prilagođen je velikoj količini sadržaja koja je dostupna po uzoru na Netfliks i druge globalne lidere u inovaciji gledanja video-sadržaja, uz vrhunski kvalitet slike. Hipernet TV je dostupan i na adresi ww.hntv.rs gde korisnici mogu i putem svog računara pratiti omiljeni TV program sa bilo kog mesta.

Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *