Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

Huawei predstavio Mate 20 Lite u magičnom karavanu u Beogradu | TagmediaTV

Tag Media sep 26

Huawei je napravio još jedan korak ka podizanju inovacija na viši nivo pozivanjem kupaca da iskuse #MagicBox – mesto gde se tehnologija pretvara u magiju, a koje je od danas dostupno svim građanima Beograda.

#MagicBox građani će moći da posete na tri lokacije u gradu u periodu od 24 septembra do 7 oktobra, a to su Airport City, Ulica Kneza Mihaila i Shopping centar Ušće

Modele P20 serije kao i najnovijeg člana Mate 20 serije – pametni telefon Mate 20 Lite moguće je videti u okviru karavana inovacija i magije.

Posetioci magičnog karavana će biti u mogućnosti da učestvuju u Huawei aktivaciji i uđu u trku za glavnu nagradu – pametni telefon Huawei P20, a sve što je potrebno da urade je da slože zadati mozaik za što kraće vreme, uz što manje pokušaja, u roku od 3 minuta.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *