Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno TagMedia

eJutro na RTS | Ko su vodeće zvezde društvenih mreža? – Fenomen Social Meida Stars

Tag Media okt 15

Fenomen Social Meida Stars | Ko su vodeće zvezde društvenih mreža? Jeste li nekad čuli za Logana Pola, Lili Sing, Marciju Bisonjin, Bretmana Roka, Vitalija Zdoroveckija, Karinu Garsiju? Ogromne su šanse da niste, a reč je o ljudima – uglavnom veoma mladim – koji itekako utiču na svet u kojem živimo. Možda ne doslovno, na onaj svet koji smatrate vašim okruženjem. Ali možete li isto da tvrdite za svoju decu, odnosno prijatelje ili poznanike? Jer, to što spomenuti, kao i još mnogi poput njih, imaju da kažu, a najčešće i pokažu, gledaju i slušaju milioni.

I ne samo to, imitiraju ih, i to u svakom pogledu. Njihov način oblačenja, govora, ponašanja. I satima strpljivo čekaju da se im se obrate. Doduše, ne lično, jer je fizički nemoguće, ali iskustvo koje dožive kada do tog obraćanja konačno dođe i jeste nekako lično, budući da to i jeste suština fenomena koji se zove Social Media Stars – Zvezde društvenih mreža.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *