Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

Nova linija Samsung QLED televizora za 2019. godinu

Tag Media feb 20

Posetioci manifestacije u Portugaliji upoznati su sa svim novitetima televizora velikih dijagonala, Ultra visokih rezolucija, koji nas očekuju u bliskoj budućnosti. Na ovom skupu, eksluzivno je predstavljena linija 4K i 8k televizora, dijagonala od 43 do čak 98 inča

Uključivanje većeg broja televizora sa ultravelikim ekranom u ponudu, proizilazi iz promene zahteva potrošača. Tokom 2018. godine prodato je preko 2 miliona televizora dijagonale od 75 inča i većih, a očekuje se rast i tokom narednih godina. QLED televizori za 2019. imaće i HDR10+ format za obradu slike koji optimizujue kontrast za svaku scenu, tako da gledalac može da uživa u slici sa više detalja.

Kroz Ambient mode, Samsung QLED televizori mogu da obezbede korisne svakodnevne informacije kao što su vreme, vremenska prognoza i naslovi vesti, ili da prikazuju sadržaje kao što su fotografije ili umetnička dela.

Samsung Evropski forum ove godine posetilo je više od 2000 učesnika, uključujući partnere, potrošače i medije iz celog regiona. Trodnevna manifestacija omogućava posetiocima da iz prve ruke pogledaju sve novitete iz linije QLED uređaja za 2019. godinu.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *