Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Biz

GDi konferencija

Tag Media sep 30

U Beogradu je održan GDI Solutions day. To je tradicionalni godišnji stručni skup koji okuplja postojeće i nove potencijalne korisnike. Događaj je okupio više od 300 IT stručnjaka i ključnih korisnika rešenja za digitalno upravljanje procesima imovinom, resursima i operacijama u industriji i upravi. Konferencija u Beogradu je deo serije događaja koje GDI organizuje u svim većim gradovima srednje i jugoistočne Evrope, okupljajući preko 1500 ljudi. Na konferenciji se razmenjuju iskustva, znanja i ceo smisao skupa je da se postave osnove za dalji napredak primene savremenih tehnologija, digitalna transformacija za industriiju i društvo.

Permanentna korist ovog skupa je poznavanje mreže ljudi koji sarađuju u istoj industriji, kao i to da međusobno sednu predstavnici ministarstava, industrije, velikih infrastrukturnih preduzeća i gradova, i to je ono što nosi celu zajednicu korisnika dalje.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *