Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

Samsung slavi 50. rođendan! Šta još možemo očekivati od ovog tehnološkog giganta?

Tag Media sep 30

U 2019. godini NASA je proslavila 50 godina od istorijske misije Apolo 11 i prvog sletanja na Mesec. Poslednja godina u ovoj deceniji pamtiće se po mnogim značajnim događajima. Međutim, 2019. predstavlja i veoma važan jubilej u istoriji kompanije Samsung Electronics koja slavi pedesetogodišnjicu postojanja u svetu tehnologije.
Sve je počelo 1969. godine, kada je Samsung lansirao svoj prvi crno-beli televizor i počeo da izvozi proizvode van Koreje. Naravno, put do uspeha bio je pun uspona i padova, sve dok Samsung nije postao lider i jedan od najvećih tehnoloških inovatora u svetu.
Sloganom „Inspiriši svet, kreiraj budućnost“, koji predstavlja deo vizije kompanije za 2020. godinu, Samsung je zaintrigirao sve ljubitelje tehnologije i naveo ih na razmišljanje o onome što tek sledi.
U vezi sa tim, najavljeno je da će se u budućnosti ulagati u startap kompanije, sa fokusom na veštačku inteligenciju, Internet stvari, augmentovanu i virtuelnu stvarnost, te blockchain tehnologiju, kao i da će ove tehnike kompanija koristiti u proizvodnji svojih budućih uređaja.
Biće sjajno videti šta Samsung priprema za svoje korisnike u godinama koje dolaze. Ono što je sigurno jeste da će kompanija ostati jedan od inovatora kada su u pitanju originalni proizvodi i usluge.
Pored inovacija i tehnologije, briga o potrošačima i njihovim potrebama širom sveta je od samog početka u središtu misije i vizije kompanije. Upravo zbog toga, Samsung je odlučio da proslavi ovaj jubilej u Srbiji donirajući svoje vrhunske tehnološke proizvode onima kojima je pomoć najpotrebnija, čineći im život lakšim i funkcionalnijim. Osim toga, zaposleni će učestvovati u nizu volonterskih aktivnosti, dajući i lični doprinos lokalnoj zajednici.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Prethodni video

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *