Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

HONOR „5G Experience“ lab

Tag Media okt 22

HONOR „5G Experience“ laboratoriju čine test laboratorija za komunikacijske protokole, kao i nekoliko različitih zona koje simuliraju budućnost 5G tehnologije u brojnim svakodnevnim scenarijima. U laboratoriji za komunikacijske protokole, posetioci imaju priliku da saznaju više o  brojnim globalnim mrežnim standardima, koji na razne načine povezuju ove mreže. Pored toga, u laboratoriji je moguće simulirati frekvencijske opsege i brzine protoka kod mrežnih operatera u različitim zemljama, čime je posetiocima omogućeno da iskuse prelazak sa mreže na mrežu, kao da se nalaze u romingu. Kompanija je na taj način takođe predstavila i svoju viziju i planove za prve 5G pametne telefone, među kojima je HONOR Vera30 serija. Ovo će biti prvi talas pametnih telefona  sa podrškom za dualnu 5G mrežu.  Kompanija je takođe demonstrirala postavljanje i primenu 5G tehnologije u pametnim domaćinstvima i gejming industriji.

U budućnosti, postavljanje 5G mreže podrazumevaće kako non-standalone  tako i standalone mrežnu arhitekturu. Kako bi 5G pametni telefoni mogli bez ikakvih problema da rade na bilo kojoj lokaciji, neophodno je da imaju podršku za dual 5G mrežu.

Huawei  je uložio više od 4 milijarde američkih dolara u razvijanje inovativnih rešenja u prethodnoj deceniji. Kompanija je u ovom trenutku zaslužna za 20 odsto svih 5G patenata na svetu. Ona je jedini proizvođač opremljen svim komponentama 5G tehnologije, uključujući  5G integralnu mrežu, čipove i terminale.

Cilj kompanije je da svakom pojedinačnom korisniku omogući  5G iskustvo. „5G Experience“ laboratorija predstavlja samo mali deo napora da razvije sav potencijal  5G  tehnologije.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *