Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Tech

HUAWEI održao prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima

Tag Media nov 15

Kompanija Huawei, predstavila je nove uređaje koji su deo Huawei ekosistema. Gosti su imali priliku da kroz prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima upoznaju četiri nova uređaja – unapređenu verziju Huawei P30 Pro telefona, Nova 5T pametni telefon, Watch GT2 pametni sat i prve pametne, bežične slušalice – FreeBuds 3.

U Silent zoni posetioci su mogli da na jedinstven način testiraju kako zajedno funkcionišu Huawei pametni sat, prve pametne, bežične slušalice i pametni telefon.
Huawei Watch GT2 pametni satovi, pored brojnih fitnes opcija, nude mogućnost povezivanja sa pametnim slušalicama i slušanja muzike, sa posebnom memorijom odvojenom upravo za čuvanje pesama. Muški model sata može se koristiti i za obavljanje poziva, što je još jedan, dodatni benefit.
Ipak, i sat i slušalice funkcionišu zajedno sa pametnim telefonima. To su gosti mogli i da isprobaju jer se uz satove u Silent zoni našao i Huawei P30 Pro, koji takođe pokreće Kirin čipset.
Glavno mesto u Turbo zoni zauzeo je prvi Huawei flegšip telefon srednjeg cenovnog ranga. Reč je o telefonu Huawei Nova 5T koji poseduje premium čipset Kirin 980, a sa unapređenim GPU Turbo 3.0 procesorom korisnicima pruža iskustvo igranja igrica na pametnom telefonu koje se izdvaja u odnosu na sve dosadašnje Huawei pametne telefone srednje klase. Ono što Nova 5T takođe čini jedinstvenim uređajem u Huawei ekosistemu jeste pet AI kamera. Četiri kamere nalaze se na poleđini, glavna ima 48MP, dok prednja poseduje 32MP za selfije.

Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *