Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno Tech

Mi Store BEO – otvorena nova Xaomi prodavnica

Tag Media jul 02

U Beogradu je 25 juna u okviru Beo Shopping Centra, otvorena Xaomijeva prodavnica. Prilikom otvaranja, određeni popularni proizvodi, među kojima su i telefoni i televizori, bili su na popustu.

Imali smo prilike da testiramo i Xaomijev najpopularniji električni trotinet, Mi 365 i utisci su veoma pozitivni. Sa jednim punjenjem možete preći do 30 kilometara, a punjenje traje oko 5 časova. Trotinet poseduje dve brzine kretanja, ekonomičnu i standardnu. Kombinacijom ove dve, moguće je izvući pomenutu kilometražu, međutim, ukoliko vozite samo pod punom snagom, prećićete možda 20-ak kilometara, što je takođe dobar rezultat. Uzbrdice može da savlada do određenog stepena nagiba, a koliki je to nagib, zavisi i od kilaže vozača. Motor je snage 250W, sa pikom do 500W. Svaka preporuka za trotinet koji nije slučajno među najprodavanijim modelima na svetu.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Prethodni video
Sledeći video

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *