Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Odabrano Tech

Honor MagicBook 14

Tag Media jul 03

U vremenu kada sve više i više čitamo o ugrožavanju privatnosti i curenju ličnih podataka, bezbednost na internetu postaje jedna od ključnih stvari.
Svoje slobodno vreme mnogi provode surfujući internetom ili u onlajn četovanju sa dragim osobama i zato je važno da znate da je rizik da neko dođe do vaših dragocenih podataka uvek na minimumu.
Kako bi pomogla da u svakom trenutku vi i vaši podaci budete bezbedni, kompanija Honor je sa svojim novim MagicBook laptopovima predstavila nekoliko inovativnih rešenja koja su tu kako bi sve vaše informacije bile maksimalno zaštićene.
Činjenica je da se senzor otiska prsta sve češće može videti na komercijalnim laptop računarima, međutim izuzetno je retko videti da jedan taster služi i za uključivanje laptopa i za skeniranje otiska prsta.. Ova opcija kreirana je sa ciljem da unapredi ne samo korisničko iskustvo već i njihovu privatnost i bezbednost. Iako su dve funkcije, uključivanje laptopa i njegovo otključavanje, kobinovane na taj način da izgledaju kao jedna, one su zapravo odvojene, ali su pomoću naprednog algoritma ukomponovane u jedan taster radi boljeg i prijatnijeg iskustva.
Ideja iza ove tehnologije jeste da kupcima HONOR MagicBook 14 laptopa korišćenje bude do te mere pojednostavljeno da se osećaju kao da koriste svoj pametni telefon, bez kompromisa kada je u pitanju bezbednost i privatnost.
Druga inovacija na novoj HONOR MagicBook seriji laptopova, je kamera koja je sakrivena unutar jednog od tastera na tastaturi, i koja „iskače“ samo kada je korisnicima neophodna. Zahvaljujući ovoj „sakrivenoj“ kameri, HONOR MagicBook 14 se zaista može pohvaliti ekranom koji gotovo da nema ivice. Debljina laptopa je 15,9 mm, a težak je 1,38 kg.
Zbog toga i ne treba da čudi da je ovakav dizajn kamere privukao pažnju gotovo svih tehnoloških medija i ljubitelja elektronskih uređaja. Njeno prisustvo ne samo da omogućava impresivnije vizuelno i multimedijalno iskustvo, već rešava još jedan veoma zastupljen problem, a to je bezbednost i privatnost korisnika.
Neki ljudi praktikuju pokrivanje kamere prvim materijalom koji ima padne pod ruku, dok drugi nalaze alternativna rešenje za sprečavanje zloupotrebe, MagicBook kamera svojom popup tehnologijom elegantno rešava ovaj problem i doprinosi sigurnosti korisnika.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *