Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

TagMedia Tech

Samsung predstavio Neo QLED televizor

Tag Media jan 10

Uoči CES-a, jednog od značajnijih tehnoloških sajmova koji u onlajn formatu i zvanično otpočinje za nekoliko sati, korejski Samsung predstavio je seriju televizora za tekuću godinu.

Neo QLED, MicroLED i Lifestyle modeli, čine najnoviji portfolio Samsung kućnih televizora. Reč je o super inteligentnim, multifunkcionalnim, jednostavnim za korišćenje i lako povezivim kućnim uređajima koji predstavljaju najnovija dostignuća u tehnologiji i veštačkoj inteligenciji.

U centru pažnje bio je Neo QLED model sa precizno kontrolisanim Quantum Mini LED i Quantum Matrix tehnologijama, kao i optimizovanim Neo Quantum procesorom sa poboljšanim mogućnostima nadgradnje. Korišćenjem do 16 različitih modela neuronskih mreža, od kojih je svaki obučen za nadgradnju veštačkom inteligencijom i tehnologiju dubokog učenja.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *