Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i kompanija Samsung potpisali Sporazum o saradnji

Tag Media jan 03

Samsung je razvio android aplikaciju namenjenu tržišnim inspektorima i obezbedio mobilne telefone za rad na terenu

 

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i kompanija Samsung potpisali su Sporazum o saradnji, u cilju zajedničke borbe protiv sive ekonomije. Kao jednu od mera u ovoj borbi, Samsung je razvio android aplikaciju namenjenu tržišnim inspektorima i obezbedio mobilne telefone za inspektore koji će koristiti aplikaciju tokom rada na terenu.

U aplikaciji se nalazi baza sa Samsung IMEI brojevima telefona. IMEI broj je jedinstveni matični broj mobilnog telefona.

Biće organizovane i obuke o korišćenju uređaja i aplikacije.  U planu je nastavak rada na edukativnim kampanjama kako bi se potrošačima pokazalo da je legalno kupljen proizvod u stvari proizvod kupljen kod ovlašćenog distributera kompanije i poseduje odgovarajući garantni list, koji kupcu obezbeđuje sigurnost proizvoda, kao i servisiranje u ovlašćenom servisu.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *