Unesi izraz za pretragu i pritisni Enter

Razno

Održana konferencija BITS

Tag Media nov 01

U organizaciji novosadske kompanije Pozitiv, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, Privrednom komorom Srbije i brojnim drugim pokroviteljima, održana je konferencija BITS. Četvrta industrijska revolucija je odavno počela I ne čeka nikoga, a oni koji ne budu išli u korak sa njom, odnosno sada već trčali za njom, ostaće u niskom startu.

Digitalna transformacija sa sobom nosi i pretnje u vidu hakerskih napada, pa je na skupu bilo reči i o adekvatnoj odbrani od ovakvih pretnji.Na skupu je bilo reči i o podizanju energetrke efikasnosti.
Ono što je neosporivo je da je neophodno podići efikasnost privrede. To se upravo postiže digitalnom transformacijom, stoga su mnoge institucije to prepoznale i udružile se sa kompanijama poput Positive-a, kako bi zajedničkim snagma prevazišli probleme i postali konkurentni na domaćem i svetskom tržištu.

Oznake:
Tag Media

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali smo iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna *